Om oss

Så här började det..

Hösten 2022 grundades Soffpotatisen av Robin Stenbäck med visionen att revolutionera marknaden för begagnade soffor. Det började som en idé att göra second hand-köp av soffor enklare och mer tillgängligt för alla. Robin tog det första steget genom att hyra en lokal på 22 kvm där han noggrant valde ut och tvättade soffor för att erbjuda dem till försäljning i närområdet.

 

Därefter fortsätter utvecklingen..

Vi insåg tidigt att leverans av soffor var en central fråga för våra kunder. Därför tog vi steget att erbjuda kostnadsfri leverans och bärhjälp. Men vi stannade inte där. Vi lyssnade på våra första kunder och insåg att många hade problem med att bli av med sina gamla soffor när de köpte nya. För att göra processen ännu smidigare, inkluderar vi nu även bortforsling av kundens gamla soffa. Vi strävar alltid efter att erbjuda en helhetslösning som gör det bekvämt för våra kunder att köpa soffor på ett smidigt och enkelt sätt.

 

Och här är vi nu!

Sedan vi grundades hösten 2022 har mycket hänt. Vi har utökat våra lokaler till imponerande 250 kvm och vårt lager av soffor har växt från 2-3 till 20-30 stycken. Utvecklingen fortsätter och Soffpotatisen expanderar i snabb takt. Oavsett vår storlek är vårt mål alltid detsamma - att leverera soffor till världens nöjdaste soffpotatisar med enastående service i världsklass.