-

Bärhjälp - Så funkar det!

Hur funkar det?

Standardleveransen inkluderar en person från vårt team, vilket innebär att vi ber dig att ha åtminstone en extra person till hands för att bistå vid leveransen. Vi på Soffpotatisen erbjuder våra kunder hjälp med att bära in soffan till önskad plats vid leverans, som en del av vår strävan att erbjuda en komplett och smidig köpupplevelse. Det är viktigt att notera att detta erbjudande om bärhjälp inte innebär att vi står för all bärning, utan att vår erfarna personal finns tillgänglig för att underlätta för våra kunder.
 

Saknar du möjlighet att bära?

För de kunder som önskar en ännu bekvämare upplevelse erbjuder vi på Soffpotatisen en exklusiv helhetslösning där vårt dedikerade team tar hand om hela processen åt dig. Det innebär att du inte behöver hjälpa till att bära soffan eller utföra något arbete - vi tar hand om allt från början till slut.
För denna tjänst tillkommer en extra kostnad. Vi jobbar för närvarande på att ta fram en automatisk kalkyl för detta på vår hemsida, men är inte riktigt där än. Om du önskar att köpa till denna tjänst är du välkommen att kontakta vår kundservice i chatten eller på info@soffpotatisen.se.