Soffpotatisen + Samhall = Sant!

Soffpotatisen + Samhall = Sant!

Vi har nu inlett ett samarbete med Samhall!


Sedan en tid tillbaka har de fantastiska medarbetarna på Samhall tagit hand om tvätten av våra soffor. Med deras hjälp kan vi säkerställa att varje möbel som lämnar oss är i toppskick och redo att möta våra kunders höga förväntningar. Vi har tidigare erfarenhet av att samarbeta med Samhall från andra branscher och ser detta som en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas vidare. Att ha en partner som är lika engagerad i både kvalitet och hållbarhet som vi är, känns tryggt och inspirerande.

 

Om Samhall:

Samhall är ett svenskt företag som har en lång och viktig roll i att skapa arbetsmöjligheter för personer med funktionsvariation. Med ett brett verksamhetsområde som sträcker sig från fastighetsskötsel och industriproduktion till textil- och möbeltvätt, har Samhall byggt upp en gedigen erfarenhet och kunskap kring att leverera tjänster av hög kvalitet. De arbetar kontinuerligt med att främja arbetsintegration och är stolta över att skapa meningsfulla arbetstillfällen som ger människor chansen att utvecklas och bidra till samhället.

 

Passar perfekt med Soffpotatisens värderingar

Samarbetet med Samhall känns som ett naturligt steg för oss på Soffpotatisen. Vi delar ett gemensamt fokus på kvalitet och långsiktigt hållbart tänkande. Genom att erbjuda återställda möbler av hög standard, vill vi inte bara hjälpa våra kunder att hitta prisvärda alternativ utan också bidra till en mer hållbar konsumtion. Att tvätt och återställning av möbler sker på ett professionellt och miljömedvetet sätt är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda det bästa till våra kunder.

Samhall står för precis den typ av värderingar som vi på Soffpotatisen strävar efter att främja – en kombination av socialt ansvarstagande och hög kvalitet i allt de gör. Det ger oss ännu större förutsättningar att expandera vår verksamhet och samtidigt hålla fast vid vårt miljötänk. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna både våra kunder och samhället som helhet.

Vi ser fram emot framtiden och är glada över att nu kunna erbjuda ännu fler soffor och möbler åt våra kunder – med samma höga standard och omtanke som alltid.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.