Möbeltvätt

Få din soffa att glänsa som ny med vår professionella möbeltvätt!

Är dina soffa fläckig, smutsig eller tråkig i färgen? Har du försökt alla möjliga rengöringsmetoder utan att få de resultat du önskar? Oroa dig inte längre, vi är här för att rädda dagen!

 


Varför välja vår möbeltvätt?

Möbeltvätt med hembesök: Möbeltvätt är ett bra sätt att värna om både din plånbok och vår planet. Vi kommer hem till dig och rengör din möbel på plats.

Professionell Expertis: Vårt team består av erfarna och skickliga tekniker som är specialiserade på rengöring och vård av möbler. Vi vet hur man behandlar olika typer av tyger och material för att återställa deras ursprungliga skönhet. En viktig sak som skiljer oss från kemtvätt är att vi rengör din soffa på djupet.

Skräddarsydd Behandling: Varje soffa är unik, och därför anpassar vi vår rengöringsprocess efter din specifika möbel för att säkerställa de bästa resultaten.

Bevarar Långlivad Skönhet: Vår möbeltvätt inte bara rengör dina soffor utan förlänger även deras livslängd och bevarar ett gott skick.

                                                                             Hur fungerar det?

1. Bokning: Boka din möbeltvätt direkt på vår hemsida. Därefter kontaktar vi er för att samordna en tid som passar er.

2. Inspektion: Våra experter kommer att inspektera din soffa noggrant för att identifiera eventuella fläckar eller problemområden.

3. Rengöring: Vi använder skonsamma metoder och effektiva rengöringsprodukter för att avlägsna smuts, fläckar och damm från dina soffor.


Ge dina soffor den kärlek och omtanke de förtjänar med vår professionella möbeltvätt. Ta steget mot ett renare och fräschare hem idag!

 

Prislista*

Fotpall 285 kr
Fåtölj 595 kr
2-sits soffa 995 kr
3-sits soffa 1195 kr
4-sits soffa 1395 kr
5-sits soffa 1595 kr
6-sits soffa 1795 kr
7-sits soffa 1895 kr
8-sits soffa 2095 kr
9-sits soffa 2295 kr
Övriga möbler Kontakta oss
Företag Kontakta oss för offert

*Minimum debiteringskostnad är 995 kr.